NE NDERRIM TE NATES/ALBA DATING /ALB.TV LIVE STREAM/easy credit/Insurance for cars
assistant
Personal and home damage or flat
Health tourists coming to Switzerland
legal protection
health insurance
Life insurance and pension cash for firms
Favorable credit

You get a quality service and professional advice in different languages​​. We will be with you throughout the procedure and will facilitate your obtaining credit

Credit will adapt to your personal situation and to guarantee full discretion. For you will find the appropriate offer. Your request will trajohet immediately and will respond to you within a day. You propose interest rate of 9:50%. Will have an advantage, loan interest will be deducted in the tax year.

sponsor :easy credit.de


 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...

We offer the following:
- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000
- Unemployment insurance rates choice
- Constant Top-interest and consistent loan rates
- Free editing and repayment at any time

The loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
sponsor:easycreditag.ch


Isha ne nderrim te nates ne nje fabrike qe punonte pjese per BMW ne Shtutgart.
Atje punova si i perkoheshem nja 3 jave.
Dy javet e fundit me paten ra te punoj ne ndrrim te nates.
atje kishte dhe femra keshtu qe koha kalonte pa problem.
pagesa ishte jo e mire per standarde gjermane por me femra kalojshim disi.
ishte nje e portugalis qe ehante me mua..ne shiqim te pare dukej si shqipetare por me von e kuptova se ishte portugale.
me pase ra ne javen efundit te punoj me te.
qka te bej u parfumosa se e u rrova ate dite..ishte e premte dita efundit e javes ne fabrike.Per ta qi se besoja se ishte mendjemadhe  ..por ndoshta per te flirtuar pak  mendoja ...!
kah ora 2 e nates kalova prane saj me karrocen e dores qe kishte pjese te BMW qe duheshin te shkonin ne galvanike ku pastaj shkonin ne fabrike te BMW.
kalova me karroce prane asaj dhe ia bera me sy..pa teklif.
mirepo une se kisha fare  ne mend se qka do ndodhte pas pak qastesh..se punen pa pauze nuk guxonim ta leshonim.

 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...

We offer the following:
- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000
- Unemployment insurance rates choice
- Constant Top-interest and consistent loan rates
- Free editing and repayment at any time

The loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
sponsor:easycreditag.ch

 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...

We offer the following:
- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000
- Unemployment insurance rates choice
- Constant Top-interest and consistent loan rates
- Free editing and repayment at any time

The loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
sponsor:easycreditag.ch

keshtu qe pas nja 15 minutra isha vetem ne lager keshtu i thojna ne magacines ne Gjermani apo depo ..isha vetem dhe kjo depo ishte jo aq mire e ndriquar se kjo firme ishte firme  e keqe dhe edhe per drita kursenin..dhe ja ajo kinse po kerkonte nje pjese ne depo ..kaloi prane meje dhe u ferkua ne mua..medova se ishte gabim ,jo ajo qendronte ende dhe veshtronte reagimin timm...
uh..  ma qoi karin  te kapa prej bythe ..rrezikojsha debimin nga puna se ketu jan  rregullat teper strikte per seks ne pune..po ajo ishte alamet pidhi  ala dafina zeqiri...nejse ne shipecat nuk presim lutje per pidh.. te kapa tja preksha bythet ajo vetem u lepijke..e patsaj tu kthy e tma nxori karin qe tani ishte bere si stupc jasht xhinsave te mi.. e kapi lepijti mire ..oh nja 5 minuta  e smujta me tja derdha krejt ne goje ..e ajo  e perpiu te teren ..se di a nga frika  qe te mos verejt dikush apo qka ..por smet pike kerkun ..e fshijti me leter gojen ... dhe dha ..obligada.....qe dmth  faleminderit..une isha mbet i shtangur  se gruaja im eshte e katunit..e kurre sma ka marre ne goje..por ajo shkoi se u frigojke mos pe veren dikush.. e aty kah ora 4 e mengjesit ..kur pergjesesit nuk kishte me frige te vinin ajo erdhi perseri te une ne depo!


E te ngriti fustanin qe ishte bere pidhi is saj qull  e me tha  ..QI  shqip....oh   dmth kete budallice   e paskan qi shqipetaret  qe paskan  mesu  shqip...e te kapa nga prapa  e te qiva nja 1 ore derisa  me altoparlant e leshuan nje si sirene qe lajmeronte fundin e nderrimit..e ne ato momente ju derdha ne pidh..ashtu pa kondom...e sme mbet fuqi...as ti veshi pantollonat!vetem desha te ju them  aty verejta ne pjesen tjeter te depos .aty ne depo behej kerdi... une se kisha dite se isha  vetem dy jave ..por po shoh hyshin shipecat tane ..me femra te fabrikes her njeri e here tjeteri..u qishin ne depo me shkina,serbe.. e portugezga...sa mundeshin..

 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...

We offer the following:
- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000
- Unemployment insurance rates choice
- Constant Top-interest and consistent loan rates
- Free editing and repayment at any time

The loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
sponsor:easycreditag.chte gjithe nxitonin te vesheshin e te shkonin ne shtepi..fatkeqesisht gati te gjithe ishin te martuar!
ajo ishte gje normale aty...ndoshta per ate shkak kjo firme pat falimentuar pas pak kohe kur une e pata leshuar ate pune per nje pune tjeter.
kjo eshte nje gje qe me te vertet ka ndodhur... emri i vendit eshte ndrrruar qe kushedi ndokush shipec i martuar mund te kete probleme me familje..

 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...

We offer the following:
- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000
- Unemployment insurance rates choice
- Constant Top-interest and consistent loan rates
- Free editing and repayment at any time

The loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
sponsor:easycreditag.chJu pershendes Aqifi

 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...

We offer the following:
- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000
- Unemployment insurance rates choice
- Constant Top-interest and consistent loan rates
- Free editing and repayment at any time

The loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
sponsor:easycreditag.ch